След 10-часов полет принц Хари се видя с болния си баща за 45

...
След 10-часов полет принц Хари се видя с болния си баща за 45
Коментари Харесай

Лекари съветват Чарлз III да работи по-малко и да не пропуска обяда, за да не се влоши

След 10-часов полет принц Хари се видя с болния си татко за 45 мин и спа в хотел
Принц Хари прелетя близо 6000 км за малко над 10 часа от вкъщи си в Калифорния до Лондон, с цел да бъде до фамилията си след новината, че татко му е болен от рак. Вместо топло посрещане обаче по-малкият наследник съумял да види Чарлз III едвам за 45 мин и даже не се е срещнал с брат си - престолонаследника Уилям. Хари е отседнал в лондонски хотел, заяви в. “Дейли мейл ”.

От изданието напомнят, че на процедура принц Хари е безприютен на територията на Обединеното кралство, откакто напусна имението “Фрогмор ” предходната година. Смята се, че вместо да употребява някоя от кралските резиденции, той е наел стая в първокласен хотел.

Източници настояват, че принц Хари “с наслада би приел ” среща с брат си Уилям. Двамата обаче нямат проекти да се виждат. Предполага се, че общият им другар Марк Дайър, който беше ментор на принцовете след гибелта на майка им Даяна, може да сближи братята.

41-годишният Уилям остава концентриран върху грижата за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция и си взе нескончаем отпуск от публични отговорности до Великден.

Не се чака принц Хари да се задържи за дълго в Лондон

По проект идната седмица херцогът би трябвало да се причисли към брачната половинка си Меган в Канада за събитие, което да означи една година до игрите “Инвиктус ” във Ванкувър и Уислър. След това двамата евентуално ще се приберат в дома си в Монтесито, Калифорния, където отглеждат двете си деца - 4-годишния Арчи и 2-годишната Лилибет.

Крал Чарлз и брачната половинка му Камила също не се задържаха в Лондон. Още по време на късата среща с Хари, с който не се бяха виждали от 9 месеца, хеликоптерът на краля кацна на покрива на Бъкингамския замък. Оттам двамата с Камила отпътуваха за Сандрингам - надалеч от любопитни очи, макар мощния вятър и изобилния дъжд в столицата. Монархът се приготвя да предприеме идващите стъпки в битката с рака от Норфолк.

Грижата за Чарлз е поверена на приближен кралски доктор, който - сходно на самия монарх - е корав покровител на хомеопатичните медикаменти и спомагателните лечения. От 2022 година доктор Майкъл Диксън е началник на кралските медици. Лекарят не има вяра, че хомеопатията може да лекува рак

“Неговата позиция е, че спомагателните лечения могат да стоят дружно с стандартните лекувания, при изискване че са безвредни, подобаващи и учредени на доказателства ”, написа в свое изказване дворецът.

Битката с рака на крал Чарлз занапред ще промени съществено всекидневието му. Сега лекарите упорстват той да стартира работа по-късно, да завършва по-рано и да не пропуща обяда. На монарха е казано, че ще би трябвало да вкара редица нови промени в метода си на живот, с цел да остане допустимо най-здрав, в това число понижаване на времето, през което седи на бюрото си. Кралица Камила разказва брачна половинка си като работохолик с възхитителна работна нравственос, който работи дълго през нощта. Лекарите са безапелационни, че това ще би трябвало да се промени в името на здравето му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР